Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Tuesday, January 9, 2007

Naar de vis markt in Sydney

Sydney Fish Market

Verse vis halen op de vismarkt, niet tegeloven wat je hier kunt krijgen voor een visliefhebber als ik is dit een paradijs. We hebben dan ook Krab, tijgergarnalen, gamba’s en een kreeft meegenomen, jummie….

Sydney Fish Market Red Crab

Als je Wayne zijn hand er bij ziet zie je hoe groot ze zijn. We hebben daar ook maar meteen wat vis gegeten en Wayne gaf de restjes aan de meeuwen, die vonden het zo lekker dat ze achter hem aan kwamen toen we weg wilden gaan, was wel een leuk gezicht allemaal netjes op een rijtje achter hem aan.

Wayne and Gouls at the Syney Fish Market

Terwijl wayne bezig is met zijn vriendjes ben ik een foto aan het maken van caroline die bij de auto staat, op het moment dat ik de foto neem, voel ik iets warms, raars op mijn linkerbeen. Caroline die in het ziet gebeuren ligt in een deuk en bij mij was de verwarring groot, wat is er nou ?? tot ik na mijn been kijk en zie dat een van de meeuwen op mijn been heeft gepoept. Toen lagen we alle twee in een deuk, Caroline zegt “dat was een meeuw die niets gekregen heeft”.

posted by Monique at 9:48 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique