Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Sunday, January 14, 2007

Op de Ranch van Sharon en Paul Rubain

Sinds kinds af aan is Wayne bevriend met Paul Rubain, doordat ze beide jaren in het buitenland hebben gezeten waren ze elkaar uit het oog verloren.

Nature near The Rubain Ranche

Nu zijn wij, Wayne, Caroline en ik op een avond pizza halen en Caroline en Wayne zijn bestellen en ik zit in de auto te wachten. Mijn oog valt op een man aan de andere kant van de straat die afscheid neemt van van een oudere man, waarschijnlijk zijn vader. Ik kijk en kijk nog eens, zie ik dat nu goed of is dat Paul (al zeker 10 jaar niet gezien) en ja hoor het is Paul, ik uit de auto en roep Paul, hij kijkt, en kijkt nog eens heel erg verbaasd en ja hoor het is hem echt. Op dat moment komen Wayne en Caroline uit de Pizzaria, en ook zij zijn zo verrast, je kunt het op dat moment niet geloven. Wij dachten dat Paul en zijn vrouw Sharon ergens in Duistland zaten, maar nee dus. Paul komt er maar niet over uit en vooral niet over Caroline die hij als laatst als 7 jarige heeft gezien. Al met al staan we daar zeker een uur te praten, onze pizza was ondertussen koud geworden, als zijn vader naar buiten komt om te kijken waar Paul met de pizza blijft. ZIjn vader schijnt tegenover de pizzaria te wonen. We hebben daar zeker 2 tot 3 uur staan praten over van alles en nog wat, Paul had ondertussen ook Sharon gebeld, die op dat moment met de auto onderweg was, en die toch ook van verbazing ff de auto moest parkeren. Nou we konden daar niet eeuwig blijven staan en we spraken af om de volgende dag bij hun op bezoek te gaan in Menangle, een uur rijden van Sydney.

Paul on the Patio of Rubain Ranch Australia Sharon on the patio of Rubain ranch Australia

Ben on the patio of Rubain ranch Australia Jade on the patio of Rubain ranch Australia
De volgende dag werden we halverwegen opgewacht door Sharon, want zij wonen echt buiten en de weg is nog al moeilijk te vinden. Ze hebben een paardenranche, maar geen rijpaarden maar racepaarden, ze hebben zeker 5 tot 6 veulens en 3 paarden waren weer zwanger.Nou de ranche is geweldig.

Rubain Ranch meadow with Race Horses Australia

Rubain Ranch Paul and Wayne with race horses Australia

Rubain Ranch Sharon Ben Jade and Macs with pony Australia

Ze hebben nu drie kinderen, Benn, Jayde en macs. Macs ook wel Mo genoemd was meteen weg van Caroline en heeft de hele dag aan haar rok gehangen, alleen zij mocht nog zijn buggie duwen, geweldig kind. Ook de andere twee zijn hele leuke, nergens bang voor kinderen. Zijn in de bush opgegroeid en zien nergens gevaar in. Benn is gek op citroenen en olijven en als ie de kans krijgt eet ie een heel potje olijven in zijn eentje leeg. Jayde is een echte meid, ze noemen haar ook wel possum, ze vindt het geweldig om met macs te spelen, vooral als zij mama kan zijn en hij natuurlijk haar baby.

Caroline and Macs on Rubain Ranch Australia Caroline and Macs on Rubain Ranch Australia
’s Middags nadat de kinderen hadden geslapen wou Sharon naar de rivier die op hun grondstuk ligt om te gaan zwemmen. Nou dat was een ondeneming, wij hadden alleen slippers aan en we moesten echt door een stuk bush, berg af, maar we hebben het gered. Eenmaal bij het water aangekomen hebben alleen Sharon en Benn en Jayde gezwommen, wij hadden geen zwemkleding bij ons, en macs wou bij Caroline zitten, het was er wel heel erg mooi. Na het zwemmen wou Sharon ons nog Snakecave laten zien, we hebben een ongelofelijke klimtocht gemaakt op slippers, maar wat ze ons wou laten zien was wel de moeite waard, slangen hebben we gelukkig niet gezien, maar de cave was heel mooi, daar hebben we ook foto’s van Caroline en Sharon gemaakt en van Benn en Jayde.

Caroline Sharon and Jade on Rocks in the Snake Cave Australia

Snake Cave Australia Jade and Ben on Rocks

Avonds BBQ met veel groentes erbij en zelfgemaakte pizza. Toen het donker werd vlogen eerst de kaketoes over met veel lawaai om een plaats voor de nacht te zoeken en naderhand kwamen er zwermen vleermuizen over, hahahaha vondt Caroline helemaal het einde.Tegen 10 uur zijn we in het donker over die landwegen naar huis gereden, je moet goed de weg in de gaten houden want daar kunnen kangaroes en wombats zo de weg oversteken. Was dan ook blij dat we op de gewone weg terecht kwamen, want in de bush als het donker is, is het ook echt donker.

Nou dat was het weer voor even, morgen vertrekken we naar Brisbane en het zal een paar dagen duren voordat er weer een update komt, see ya later.

posted by Monique at 12:55 pm  

Bookmark This

3 Comments »

 1. Hello Monique, can you tell me a adress of Paul or mail-adress please. Some years ago i deal with him didgeridoos and boomerangs. I´ve lost any adress and tel.nr.! Hope he sells now too.
  Thanks
  Roland

  Comment by Roland Rupp — September 11, 2007 @ 12:14 pm

 2. Hello,
  I ve been there too, visiting Shaz and the kids and they dont respond to my mail. Have you got an actuall adress?
  Its so cool, to see the kids, Benn was only 3 when I was there…
  It would be so nice, If you could write me a mail in english or german.
  Greetings freom Antje

  Comment by Antje Steffan — March 16, 2009 @ 1:14 pm

 3. Hello Monique,

  my name is Heike and i´m a old friend from Shaz and Pauli. I find your side because i google the name of them.
  Please, do you have a email adress from them because i want
  to keep in thouch with Shaz and Paul Rubian. I don`t hear
  a word from both since years.
  We know Shaz and Paul from the markets in Germany. They work here for a couple of years before the kids came.

  Thanks a lot and regards from Duisburg

  Heike and Louis

  Comment by Heike Fahlbusch — September 22, 2011 @ 9:40 pm

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique