Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Tuesday, January 16, 2007

Australian Zoo, Steve Irwin

Australia Zoo Welome Sign Steve Irwin and Family
De tweede dag in Queensland zijn we naar Australian Zoo geweest. De weg er naar toe hebben ze naar Steve Irwin vernoemd. Het is ernorm groot, zou je niet verwachten, er kwam maar geen einde aan. Maar wat geweldig om hier te zijn, en wat wordt het allemaal mooi onder houden, gras overal mooi kort, geen rotzooi nergens, dieren in schone onderkomens, en overal lopen ze rond met dieren op de arm, wombats en een kleine krokodil van 6 maanden oud, zijn we mee op de foto geweest.

Australia zoo 6 month old crocodille and Caroline

Australia zoo 6 month old crocodille and Monique

Je kon bij de kangaroes rondlopen en ze aaien, waren helemaal niet mensen schuw, en lieten zich rustig aanraken, als ze er genoeg van hadden was er een gedeelte ingeruimd waar je niet bij ze mocht, en waar ze dan ook naar toe huppelde. Het was echt Kangaroe Heaven, er zat ook een witte tussen zo mooi.

Caroline and Kangaroo in Australia zoo

Monique And White Kangaroo Caroline and Kangaroo in Australia zoo
Ook hebben we de Wild Life show gezien in het Crocoseum, met onder andere het voeren van de krokodil. We waren echt onder de indruk. Ook de Koala’s, er waren er 4 op een hoogte dat je ze van dichtbij kon bekijken, een mocht je aaien. Er was ook een moeder met kleine bij, och zo leuk. En natuurlijk de nodige slangen, en schildpadden, een schildpad Harriet was 176 jaar geworden en vorig jaar overleden.

Australia Zoo Snake Lizard and Turtle

Ook was er een ruimte ingericht als tribute aan Steve, en sommige gedichten vooral aan Bindi waren echt emotioneel, je kreeg er koude rillingen van. Jammer voor ons Terri en Bindi waren in Amerika op het moment, want Bindi heeft haar eigen show nu in Australia Zoo en we hadden het graag gezien.Om half vier ’s middags namen we afscheid van Lisa en haar familie en reden we weer richting Sydney, want helaas is Caroline geen buitenkind en houdt niet van giftige slangen en spinnen die er in de buurt van Lisa’s huis wel waren, dus nu zijn we weer in Sydney en houden jullie verder op de hoogte, G’day

posted by Monique at 1:32 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique