Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Wednesday, January 17, 2007

Op visite in Budrim, Queensland

Wayne and kakatoe Queensland Australia

Op woensdag 10 januari zijn we op weg gegaan naar Budrim, om Wayne’s zus Lisa op te zoeken. Het is een trip van zeker 14 uur, op de heen weg zijn we via Kempsey gereden om zijn twee broers op te zoeken, die hebben daar een stuk land met een soort van huis erop. Bij aankomst was alleen Darren daar zijn oudste broer Paul was in de stad. Het is midden in de bush en er zaten natuurlijk veel insecten en Caroline zat er niet op haar gemak. We hebben even op Paul gewacht maar omdat we nog zo ver moesten zijn we toch maar naar een uurtje verder gereden, toen we eenmaal de bushweg weer waren afgereden kwamen we paul tegen bij de poort, maar we moesten verder.

Monique and Dolphin in Pet Porpoise Pool Budrim Queensland

In Coffs Harbor hebben we 2 nachten door gebracht in een hotel. Onze eerste dag daar zijn we naar Pet Porpoise Pool geweest, waar dolfijnen en zeehonden een show opvoeren. Je kunt ook een kus krijgen van zowel een zeehond als van een dolfijn, wat we dan ook maar hebben laten doen. Een Kaketoe was vriendjes met Wayne en vondt het geweldig om op zijn kop geaaid te worden.

Caroline and Dolphin in Pet Porpoise Pool Budrim Queensland

In Coffs Harbor zijn Carline en ik voor de eerste keer echt in de Australische zee geweest, het water was heerlijk, lekker warm.

Caroline At Cofs Harbor Beach Australia Ocean

Na nog een trip van zeker 4 uur kwamen we in Budrim aan en Lisa’s hond Mollie heette ons welkom.

Mollie Cocker Spaniel Doggie Australia Budrim

Het huis van Lisa en Mark, Mark heeft het voor het merendeel zelf gebouwd en het uitzicht vanaf het terras is geweldig. Er was ook een zwembad (ook door Mark zelf aangelegd) Caroline, Sarah, Luke en Wayne hebben er lekker in gezwommen.

House of Lisa Budrim Australia

posted by Monique at 8:16 pm  

Bookmark This

1 Comment »

  1. jullie zien er goed uit!groetjes els

    Comment by Els en Jo — January 21, 2007 @ 5:35 pm

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique