Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Friday, January 19, 2007

Tower in Sydney

Tower in Sydney Australia
We zijn na 2 dagen rust, (Zowel Wayne als Caoline waren ziek)naar de Tower in Sydney geweest.Het is het hoogste punt in Sydney en je hebt 360 graden zicht over de stad. Het is 250 mtr hoog en is 2 keer zo hoog als de Tower bridge. Het staat midden in Sydney en voor mensen zonder hoogtevrees kun je op een speciaal platform die dan uitschuift, nou mij niet gezien, vondt dit al eng genoeg. Je kon ook met de OzTrek mee, een virituele show over Australie. was heel mooi, je zit in een stoel en het is net alsof je echt op de plaats bent die ze je laten zien, jammer maar helaas kan ik jullie hier niets van laten zien. ok tot gauw

posted by Monique at 4:10 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique