Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Thursday, January 25, 2007

Menangle

Menangle Rubain Ranch
Ja we zijn nog maar een dag naar Paul en Sharon geweest, het was daar ook zo geweldig. En deze keer heb ik walibi’s in het wild gezien, heb geprobeerd foto’s te maken, maar daar zijn ze niet zo op gesteld. De “leader off the pack” was donker bruin en zijn wijfjes alllemaal licht grijs. Ik zag de wijfjes eerder dan de grote baas, die me schijnbaar al een tijdje in de gate hield, en zo gauw ik te dichtbij kwam, ja toen zag ik hem ook,…. weghuppelen, maar geweldig om ze zo in het wild te zien. Wat ze hier ook genoeg hebben zijn kaketoes, en een lawaai dat ze maken.

Menangle Rubain Ranch Wild Kakatoes
Wat ook een ervaring was om een echte veearts aan het werk te zien, hij kwam om echo’s van de zwangere paarden te maken, een veulentje zien in mama’s buik is toch wel een aparte ervaring, en een hele klus om de paarden in een aparte box te krijgen , meestal samen met de veulens die ze al hebben, omdat die anders helemaal de kluts kwijt raken als hun moeder zomaar uit de wei wordt gehaald zonder hun, en je moet ervoor zorgen dat de andere paarden niet met je mee de poort uitglippen. Al met al een geweldige dag weer, en de zonsondergang daar levert schitterende plaatjes op.

Menangle Rubain Ranch Sundown at The horses Meadow
Ze hebben een fantastisch huis, maar binnen zitten ze niet veel, hier leven ze de meeste tijd buiten.

Menangle Rubain Ranch

posted by Monique at 2:55 am  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique