Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Friday, January 26, 2007

Visveiling Sydney

De visveiling in Sydney gebeurd volgens Nederlands voorbeeld, zal ook niet he. Dat betekend on plaats van een bod te doen en steeds hoger te gaan, gaan ze steeds lager in prijs en als de juiste prijs gevonden is kopen ze. Heb ook andere Nederlanders daar ontmoet, ouder echtpaar.

Fish Auction Australia
Je moet ’s morgens om 7 uur daar zijn, dat betekend dat we om half 6 (brrrrrr) het bed uit moesten, maar het was wel leuk om te zien, vooral al de vissen die ze per ongeluk binnen halen, je gelooft je ogen niet hoe groot sommigen kunnen zijn, en op de foto’s zie je niet echt hoe groot ze in werkelijkheid zijn, maar er waren vissen bij van 50 of meer kilo.

Fishes Fish Auction Australia
deze vissen komen per ongeluk in het net terecht, en omdat de visser er niet echt voor uitvaart mag hij deze verkopen. Zo komen er ook haaien in de netten terecht, er waren best grootte maar de is maar klein en ziet er niet zo angstaanjagend uit.

Fish Fish Auction Australia
Er was een vis gevangen waarvan onze gids de naam nog niet eens wist, Hebben naderhand nog Tasmanianmossels gekocht, lekker garnalen, gekookte en voor op de bbq. Mmmmm feestmaal voor Monique.

posted by Monique at 9:23 am  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique