Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Sunday, February 4, 2007

Wentworth Falls

Wentworht Falls Australia 001Na ons bezoek aan de Blue Mountains zijn we ook nog naar de watervallen wezen kijken. Je moet heel veel trappen af naar beneden om ze te kunnen zien, het was ongeveer 34 graden, trappen af ging nog wel, zo’n 20 minuten naar beneden, maar je moet ze ook weer op en dat viel wel even tegen. We hebben 2 watervallen bezocht. Een tocht duurde 35 minuten, toen we weer eenmaal boven waren moesten we toch wel wat water hebben, een klein flesje voor $2.50, die man heeft geld verdient die dag. Op onze weg naar beneden hoorde we een vrouw gillen, haar man was haar al de hele tijd voor de gek aan het houden met slangen, maar nu was er echt een, ze geloofde hem eerst niet meer, en trapte er toen bijna op.

Wentworht Falls Australia 002

Caroline die zo bang is geweest voor beestjes, ons hele verblijf in Australie rende er nu als eerste naar toe, was wel lachen. Een Fransman voeg aan Wayne of deze gevaarlijk was, Wayne zei ik zou het niet weten, maar ik zou er toch maar vanaf blijven. Eenmaal beneden was het toch zeker wel de moeite waard, het uitzicht was weer eens enorm.

Wentworth Falls Australia 009

Eenmaal weer boven had Caroline een beetje de pijp uit, en klom bij arme Wayne op de rug, ver zijn ze zo niet gekomen. Dit was onze laatste trip die we gemaakt hebben.

Wentworth Falls Australia 010

De volgende dag, zondag de 28ste om 18.00 uur vlogen we weer naar huis.Volgend jaar ga ik weer en of ik dan nog terug kom is maar de vraag.

posted by Monique at 10:21 am  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique