Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Sunday, March 18, 2007

Stil Verdriet

Theodora Post - MamaDit gedicht heb ik geschreven 23 juli 1988 na het overlijden van mij moeder, Theadora Maria Post-Cleijne, ze werd op  geboren 3 april 1922 en overleed op 23 juli 1988, en ik mis haar nog steeds.

“Still Verdriet”
Je ziet het niet dit “stille Vedriet”, maar als je zo iemand missen moet. Dan weet je niet goed hoe je dit “Stille Verdriet” verwerken moet. Al haar zorgen, vreugde, liefde en leed. Alles gold ons, al wat ze deed. Anderen denken, ‘t zal wel slijten dit “Stille Vedriet”. Je moet ze het maar niet verwijten, Ze weten het niet. Blijf aan haar denken, om haar goede zorgen en trouw. Zodat ze altijd zal weten, We houden van jouw, als moeder, oma en vrouw. Hoe kunnen we ooit vergeten deze vrouw, die voor ons zoveel betekenen wou. Dus vertel ons nou niet, dat dit “Stille Verdriet” Wat in ons alle huist met elke dag een beetje vergruist!

posted by Monique at 4:59 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique