Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Saturday, March 31, 2007

Mijn vader

Mijn vader was Gerrit Post, geboren 27 februari 1918 te Kampen en gestorven 20 augustus 1995 te Heerlen.

Gerrit Post - Mijn VaderPapa
Waarom…. waarom heb je niet op mij gewacht,   als ik ook maar iets had verwacht had ik niet zolang gedacht en was ik meteen naar je toegekomen. En had je nog één keer in mijn armen genomen, nu zal ik mij erbij neer moeten leggen dat ik je nóóit meer kan zeggen dat ik vreselijk veel van je hou en hoe erg ik het vindt dat ik nooit meer zijn kan bij jou

“en als ik dood ben treur dan niet Ik ben niet echt dood moet je weten Het is mijn lichaam dat ik achterliet Dood ben ik pas als jullie me zijn vergeten” 

posted by Monique at 5:24 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique