Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Monday, September 29, 2008

Blue Mountains the Three sisters and an AboriginalCan't display file

Vorig jaar hebben we al een bezoekje gebracht aan de Blue Mountains, maar er is zoveel te zien dat we nog maaar een trip gemaakt hebben. Dit keer aan The three sisters, drie enorme rotsen midden in een landschap vol met bomen.

Blue Mountains, three sisters

Weer heel erg diep en niet echt mijn ding, maar wat een uitzicht, is toch iedere keer weer genieten. Er ging ook een kabelbaan van de ene kant naar de andere, Wayne had wel zin in een kabelbaan ritje, maar ik toch echt niet. We zijn toen maar een stukje gaan lopen er liep een pad langs de rotsen, maar erg leuk vond ik dit niet. Toen eenmaal de reling op hield hield het voor mij ook op. Terug lopend hoorde we een bepaald geluid, eerst konden we niet echt zeggen wat het geluid was, toen zei ik het lijkt wel een didgeridoo. En ja hoor, weer boven aangekomen zat er een aboriginal, gezicht geverfd en een dieren vel om, op een didge te spelen. Helaas toen we eenmaal waren aangekomen op de plek waar hij zat was ie al weer opgehouden. Dus Wayne gaf $2 en vroeg of ie nog een stukje wilde spelen. Sure mate, no problem, en gelukkig deed mijn camera het en kon ik het filmen. De man was reuze aardig en sprak heel leuk met de kinderen die erom heen kwamen staan, en liet ze heel geduldig met iedereen fotograferen. Ook verkocht hij boemerangs maar omdat alle prints op de boemerangs indentiek waren wisten we dat het hier om fabrieksmateriaal ging en niet handwerk. Waar we ons enorm aan stoorde is dat je voor het eerste uur parkeren $3.50 moest betalen en elk volgend uur $4.00 dus we zijn maar niet al te lang gebleven, wat we wilden zien hadden we gezien en extra.

posted by Monique at 7:44 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique