Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Monday, September 29, 2008

Menangle, bij Paul, sharon en kids

 Het huis in Menangle zonder de verandade nieuwe veranda

Natuurlijk zijn we ook bij onze vrienden op bezoek geweest, en niet maar een keer hoor. Paul is erg hard aan het werk geweest. Vorig jaar was de veranda nog aan het huis vast, nu heeft hij een heel nieuwe grote veranda gemaakt. Biljart tafel erin, stereo en tevee. Verschillende banken rondom, heerlijk voor als het te warm is om binnen te zitten en aangezien zij meer in het binnenland wonen is het hier meestal erg warm, helaas alleen vandaag niet. Toen we aankwamen was het nog erg zonnig maar dat sloeg in een keer om en het begon hard te waaien en het was erg fris, maar het is nog altijd lente en terwijl het gisteren nog 30 graden was is het vandaag maar 21. Ze hebben een crossmotor, die al een tijdje kapot was en Wayne heeft er naar gekeken en hem gerepareerd. Macs was zo blij dat hij meteen zijn helm opzette en zijn cross jacket. Met helm en jas aan was dat ook alles wat je nog van hem zag. Hij zal nu 3 zijn geweest en echt nergens bang voor. Hij mocht dan ook met Wayne mee op de motor een stukje over het land rijden en hij bleef maar zeggen, nog een rondje.

Macs_de motorduivel

De kinderen zijn geweldig, alleen jammer voor Liene, Macs herkon haar niet van de foto, maar ja wat wil je hij was net 2 toen we hem laatst zagen. Jade en Benn herkonden haar wel. En Jade vroeg waar ze nu was, en vindt het toch maar een raar idee dat Holland zover weg is. Wat hebben die kinderen toch een geweldige jeugd. Zoveel dieren om zich heen, 2 honden nu,kippen, paarden, koeien en nu zelfs een schaap, merry. En wat een ruimte hebben ze, ze leven bijna de hele dag buiten. En zijn ’s avonds echt doodmoe van al het spelen en rennen buiten. Donderdag, ja alweer bijna mijn laatste dag hier, gaan we nog terug, ’s avonds zijn Paul en Sharon zonder kids en we zien wel wat we gaan doen dan, lekker uit eten in ieder geval. Altijd weer leuk om ze terug te zien, we kennen mekaar nu ook al 15 jaar en zo vaak zien we elkaar nu ook weer niet, ik hoop dat dit in de nabije toekomst veranderd.

posted by Monique at 12:26 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique