Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Monday, September 29, 2008

Mijn favoriete plaats, Sydney’s Fishmarket

Ja ik kan het niet laten, het is mijn favoriete plaats. Dit keer zijn we met bus en trein gegaan en vanaf Darling Harbour is het 10 minuten lopen.  Ook Darling Harbour is altijd weer mooi om te zien, grote marine boten in de haven en ik vindt het nog steeds geweldig om de gebouwen van ING en zo zien, enorme gebouwen. ING heeft er zelfs 2 nu, dicht bij elkaar. Ik vind Australie geweldig maar om dan toch iets van Nederland te zien maakt het toch altijd weer mooi.

Sydney_ING_bank_en_ING-Direct

Maar terug naar Sydneys Fishmarket, we zijn eerst op zoek gegaan naar wat garnalen, en hebben toen een fijn plekje in de zon opgezocht, en van de heerlijke garnalen gesmuld. Dit ff laten zakken, en Wayne is op zoek gegaan naar nog wat meer vis. Hij kwam terug met oesters Kill Patrick, oesters overbakken met bacon. Ik ben geen oesters fan dit is eigenlijk de enigste vis die ik normaal niet eet, maar zo overbakken met bacon stukjes was het toch wel lekker. Ik zal niet zeggen dat ik het nu vaker zal eten, maar het was niet slecht. Verder kreeft overbakken met kaas, ook niet slecht maar ik vindt kreeft gewoon puur natuur toch wel lekkerder, wat sla en frietjes erbij en toen zaten we toch wel vol. Nog ff een VBtje gedronken en lekker in het zonnetje blijven zitten. Ook de pelikanen weten de weg naar de vismarkt wel te vinden en weten ook zeker waar ze moeten zijn om wat te eten te krijgen. Wat een grote vogels zijn het toch van dicht bij.

Pelikanen_Sydneys_Fishmarket

De zeemeeuwen kunnen erg lastig worden. Vooral als mensen ze te eten geven, dan komen ze in drommen tegelijk erop afgevlogen, je vraagt je af waar ze allemaal vandaan komen. Tot 2 keer toe moesten een paar mensen een tafeltje verlaten omdat ze echt wel erg bont maakten en echt probeerden om met het eten er van door te gaan. We hadden zo nog wel ff kunnen blijven zitten maar helaas sluit de markt om 16.00 en we moesten wel. Och ja nog ff een rondje over Darling Harbour, en nu waren er twee marine boten binnen, tenminste dat dachten we maar de grote onderzeeer die er lag blijkt een museum te zijn. Nu weer proberen het station te zoeken en terug naar Hurstville, al met al een erg geslaagde dag, en ik hoop dat we nog de tijd krijgen om nog een keer terug te gaan

posted by Monique at 11:50 am  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique