Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Saturday, January 3, 2009

Ons nieuwe hondje Lady

Lady en haar stokje

Toen ik in Australie was heeft mijn dochter gedacht, en nou is het tijd voor een nieuwe hondje, en heeft toen deze pup gehaald, een mix tussen een mechelse herder en een engelse stafford.  en wat is het geweldig om weer een pup in huis te hebben. Was toch alweer meer dan een jaar geleden dat onze Gina ons verliet, en eerlijk gezegd ik wou hier in Nederland geen hondje meer, aangezien ik hopenlijk komend jaar 2009 naar Australie zal emigreren, om eindelijk bij mijn mannetje te kunnen zijn.  Het frapante vindt ik dat ze trekjes van zowel Beau als Gina in zich heeft, en net zo’n witte vlekjes op haar hals als Beau. Alleen moet ze nog op puppy cursus, want ze is een beetje te enthousiast, vooral als je met haar buiten bent en ze andere hondjes ziet, dan wordt ze stapeldol. Maar er pas in februari plaats dus we moeten het nog maar even zo zien te doen. Ze luistert wel al een stuk beter en kan mooi zitten als je aan de straatkant met haar staat. Ze houdt er van om haar koekje te verstoppen en het liefst onder de deken op de bank en kijkt dan ook heel triomfabtelijk to zo van kijk een heb ik mooi verstopt hé. Pootjes geven is meester en wat ik nog leuker vindt, high five. Het mooie is het als je even weg bent geweest en ze je begroet alsof ze je een jaar niet gezien heeft. Sinds een week heeft ze een special riempje, walk eassie heet het, dan kan ze niet meer zo trekken, een band gaat als gewoon om haar nek en 2 bandjes gaan om devoorpootjes, en het is geweldig, ze loopt mooi naast ons nu. Eerst trok ze me alle kanten op en vroeg ik me wel eens af wie laat hier wie uit, maar dat is nu niet meer. Het doet haar absoluut geen pijn hoor, ik denk dat de slipketting die ze eerst had dat wel deed. Vandaag bij de hertjes geweest die net werden gevoerd, en ze wil in haar enthousiasme er achter aan rennen, en rent pardoes tegen het hek aan. Het is toch ook een comediant, ook hebben we eendjes gevoerd maar dat vond ze niet helemaal eerlijk. ze had toch zeker ook recht op een stukje ??

Caro_Monique_Lady_bij_de_hertjes

posted by Monique at 9:04 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique