Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Friday, June 19, 2009

Scooby Doo

Noelle

Langs deze weg wil ik toch iedereen nog eens waarschuwen voor de eigenaren van de dieren winkel Scooby-Doo in Tegelen. Dit zijn echt geen dierenliefhebbers. iedereen in mijn vrienden lijst heb ik het verhaal al door gemaild. Ik heb op 30 januari een pup gekocht. Dit pupje was te koop in Montfort bij Roermond. Toen we het adres gingen opzoeken op het internet bleken deze mensen een kennel te hebbne met Deense doggen en Mastino’s. Dus dachten we dat moet wel goed zitten. Noelle was een pup van hun huishond werd ons verteld. Ze was een kruising tussen een shi-tzu en een sharpei. Eenmaal daar aangekomen, de vrouw stond al raar te kijken wist van niets, kregen we 2 pups te zien, een was dus Noelle en de ander was een reutje, kruising jack russel. Dus uit een ander nest. Deze zag er redelijk uit, maar Noelle was extreem mager. We vonden Noelle zielig, het was zo’n klein dingetje maar och zo vriendelijk, dat we toch besloten om haar mee te nemen. Och jee toen konden ze haar dieren paspoort niet vinden, en dat voor  een kennel, hard werd er gezocht en uiteindelijk hadden ze het gevonden. (achteraf twijfel ik dus of dit wel Noelles papieren waren) Nou wij blij met Noelle naar huis, en ze voelde zich meteen thuis, niet gejankt, alleen maar blij gekwisspel, daarom noemde wij haar Happy Chappi. de volgende dag ging het al mis, er zat bloed bij haar ontlasting. En bij daglicht was zo toch wel erg mager, je kon haar knookjes zien, vooral bij haar nekje. Het was een zondag maar we namen geen risico en zijn meteen daar de dierenarts met haar gegaan. Deze schrok bij het aanzien van Noelle, en naar een test te hebben gedaan was de schrik nog groter. Dit hondje, dat zo klein was, ze woog 1.8 kilo, zat onder de parasieten, zoveel parasieten had de dokter nog niet in een hondje gezien, het beestje moest vreselijke buikpijn hebben. Nou kuur mee naar huis en hopen dat het daat mee over is. Thuis gekomen en haar eten gegeven, bleek ze een rare eet gewoonte te hebben. Ze pakte een brokje uit haar bakje en liep naar een hoekje om het daar op te eten. dat was zo’n zielig gezicht. Nou na die eerste kuur heeft ze er nog 3 moeten hebben om van de parasieten af te komen. Toen bleek onder tussen ook dat ze jeugd schurft heeft, welke zich bij haar openbaarde omdat ze helemaal geen weerstand had. Nu moest ze ook nog met een of ander chemisch middel behandeld worden. om de 6 dagen en in het flesje zat genoeg voor 6 beurten. Ook hier moest een 2e juur op volgen. Ik moet zeggen dat ik na de 1ste dokters bezoek die mensen van de KINGSMILL heb gebeld en ze me met €50.00 tegemoet kwamen. Noelle moest ook nog haar puppie spuitje krijgen. Nou bleek dus dat diezelfde mensen, Kelly en Danny heten ze geloof ik een dieren winkel begonnen in Tegelen. Nou wilden wij wel eens weten hoe het nou kan dat als je een Kennel runt, en vaker per jaar nestjes hebt, je niet kunt zien dat een hondje zo ziek is. dus wij er heen om verhaal te halen. We gingen niet voor geld, we wilden alleen weten, hoe kan dit nou…… Danny schrok zich al een hoedje toen we binnen kwamen, ik  vroeg of zij de KIngsmill in Roermond hadden en hij eh nee… ik zei Montfort dan, eh ja. Ik leg hem uit waarom we daar waren en over de toestand van Noelle. En zijn eerste slimme reactie was, hoe kan dat nou… Toen kwam zijn vrouw binnen en dit is de tante hoor waar je voor moet oppassen. Ze gooit met termen waar het je van duizelt. Nu bleek Noelle dus geen pup van hun huishond te zijn maar uit een nestje van haar moeders hond. Waarop wij zeiden dat doet er dus eigenlijk niet toe, die had het ook kunnen zien en er wat aan moeten doen. En we hebben haar bij jullie gekocht en je moeder wisten we niets van en hebben we ook niet gezien. Toen was het ja maar mijn moeder is al 67 en zit aan de zuurstof, maar wou graag een nestje maar kon er niet voor zorgen. Waarop susanne zei, daar hebben wij als klant geen boodschap aan. Toen zei de Kelly, nou als Noelle bij ons was gebleven dan hadden we haar laten inslapen, want je hebt als kennel je naam hoog te houden, en dat doe je dus door zieke pups niet te behandelen en extra zorg te geven waar dat nodig is, nee dan laat je ze inslapen.Dus had de dierenarts gelijk, als ze bij hun was gebleven had ze het niet overleeft. We waren verbrouwereerd. Ja zegt ze als je een nestje hebt dan zie je niet dat een het wat minder doet, waarop wij zeiden dat we vonden dat je dat dan juist wel moest kunnen zien. Maar goed we hebben het hier bij gelaten en zijn naar huis gegaan. Heb Noelle nog eens extra geknuffeld en iedere keer als ik haar zie dan denk ik, goh ben zo blij dat we je hebben mee genomen. Maar we waren toch ook wel erg boos, en hebben toen een reactie achter gelaten op buurtlink, waar zij een advertentie hadden gezet onder “een leuk nieuw dierenwinkel geopend” Nou niet veel later werden we via die zelfde buurtlink bedreigd en voor rotte vis uit gemaakt. Na verder zoeken waar dit nou vandaan kwam, bleken we toch weer op De Kingsmill uit te komen. Ze lieten reacties achter onder verschillende namen, en deze fitieve mensen bleken dus zijzelf te zijn. Dit ging zo ver dat ik via    mijn eigen hotmail adres, een echte dreigement kreeg. Dit adres konden ze alleen hebben van hun webside, waar ik destijds op gereageerd had omdat we ze telefonisch niet te pakken kregen, om verhaal te halen over Noelle. Dus het is wel duidelijk wat voor mensen dit zijn. Kijk dus goed uit als je hier wat koopt, het zou me niet verwonderen als het “goedkope”dierenvoer wat ze verkopen over de datum zit of zo, en kijk vooral uit met het kopen van dieren bij hun, je weet het maar nooit dat zie je wel weer. Dierenliefde staat bij hun hoog in het vaandel. Is het geen snoesje………. En ze is dus op deze foto echt geen 2 en een halve maand als we haar papieren moeten geloven, maar maakt allemaal niet uit, ze is van ons

Noelle

posted by Monique at 9:31 am  

Bookmark This

5 Comments »

 1. Triest! Maar helaas ben je niet de enige die dat heeft meegemaakt!

  Comment by onbekend — June 27, 2009 @ 9:59 pm

 2. dit komt ons zeer bekend voor ook wij hebben er pups gekocht en ook wij zijn later op verschillende manieren door deze danny en kelly bedreigd ons hele verhaal is te veel om hier neer te zetten deze mensen verdienen over het leed van dieren geld en dat zou niet moeten kunnen

  groetjes

  Comment by frojo — November 10, 2009 @ 1:30 am

 3. Hallo,
  Nou ik kan je ook een dik boek schrijven over deze mensen. Ik heb er in een korte tijd veel meegemaakt. Het begon ermee dat mijn dog is overleden en ik graag een nieuwe wilde.

  Ik kwam toen bij ze uit dat had ik beter niet kunnen doen.

  Ik heb in mijn leven nog nooit 2 mensen ontmoet die zo in en in slecht zijn.
  Ik heb zelfs aangifte gedaan van laster en smaad de aangifte ligt er nog maar als er naar mijn kant nog ooit iets gedaan word dan gaat die echt lopen het is met geen worden te beschrijven en al ik het hele verhaal zou moeten doen dan heb ik wel een dik boek nodig.

  Als je ook bedreigd ben via de mail vooral dan zou ik ook aangifte doen op het buro in roermond daar staan ze bekent met nog meerdere zaken die ik ook voor een deel weet.

  En als je er een over wilt babbelen moet je maar een mail sturen. Ik wil geen problemen meer met die 2 ik wil ze nooit meer zien maar eigenlijk zou het gewoon moeten stoppen dat er daar ooit nog dieren van welk ras of soort verkocht worden.

  Mijn steun heb je

  Comment by klaas — November 10, 2009 @ 11:46 pm

 4. Het is inderdaad echt erg wat mensen soms met dieren doen!!!!!!!!

  En dan ook nog andere praktijken op na houden.

  Comment by jaap — November 16, 2009 @ 1:45 am

 5. Helaas ook slachtoffer van Kingsmill…
  Zou mijn DD voor geen goud willen missen !
  Kelly zei dat we met vragen of problemen altijd konden bellen. Madam gaf nooit thuis! Eerste drie maanden meer dan 900 euro aan dierenarts kosten gehad door gebrekkig onderhoudt van hun kant!! Het arme beestje was doodziek! Veel te lang verhaal om hier neer te zetten…
  Vandaag zag ik een advertentie dat ze weer honden aanbieden in België.
  MENSEN, STINK ER NIET IN!!!!

  Comment by Onbekend — March 8, 2011 @ 11:44 am

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique