Beau and Monique, Dogs, Dog, Travel, Australia, Photos and Pictures

Wednesday, January 13, 2010

Kleine hondjes worden groot …….

onze muppies 

Ja, onze puppies zijn pup af, of nou ja Lady en Noelle wel, Kira mag nog een maand van de puppie status genieten. Kira is ondertussen gesterilliseerd en binnnen kort moet ook Noelle er aan geloven. Wat was het moeilijk om Kira bij de dierenarts achter te laten. Ze keek me aan met een blik van “Waar ga je heen ” Hey vergeet je niet is, totale ontredering in haar ogen. Moest in de auto toch wel even een traantje laten hoor, maar vermaande mezelf met de woorden, doe niet zo gek, je kan haar vanmiddag al weer ophalen.  ’s middags, toen we haar gingen halen moesten we eerst wat dingen doorspreken, wat ze wel en niet mocht, na de operatie. Kira zat in een kamertje dicht bij de balie en kon ons horen, en begon eerst zachtjes te jammeren, toen lichtelijk te blaffen alsof ze zeggen wou, “ik ben hier hoor “!!!!! Wat was ze blij ons te zien en wij niet minder om haar te zien. Alles goed gegaan, gelukkig. De eerste 2 nachten met haar en Noelle onder in de woonkamer op een matras geslapen, want o jee wat als ze ’s nachts aan de hechtingen gaat zitten likken of zo. We hadden haar een oud t-shirt aangedaan, staart door de hals en 2 extra gaten gemaakt voor de achter pootjes. Maar ze is er die hele week niet aangekomen, dus dat t-shirt hebben we de 2e dag maar weg gelaten. Wel werd ze steeds ongeduldiger, ze wou naar buiten en ver wandelen en dat mocht niet, de eerste 2 dagen alleen ff plassen en vanaf de 3e dagrustig een klein blokje om. Wat je bij Kira dan rustig kunt noemen, want buiten is ze echt niet rustig.  Na 8 dagen gingen de hechtingen eruit, ze liep weer even vrolijk bij de dierenarts naar binnen hoor, wel ff blaffen naar de dierenarts, zo van Ja jij was het…. Het was allemaal heel netjes geheeld en mocht ze weer lekker wandelen en spelen. Aangezien mijn oudste dochter op zichzelf is gaan wonen is Lady nu natuurlijk ook het huis uit. Als Susan moet werken dan komt ze wel overdag logeren, en dat elke dag weer feest, alsof ze mekaar jaren niet gezien hebben. En Noelle, onze kleine, lieve rustige Noelle, moet dus binnen kort. We moeten het wel een beetje plannen zodat er een lang weekend tussen zit, in verband met rustig aan doen en buiten wandelen. Is toch fijner als je dan zelf thuis kunt zijn. Ze is onze kleine happy chappi, als er iemand binnenkomt dan pakt ze haar balletje en loopt er heel blij mee rond. Kira verwelkomd iedereen met een luid geblaf, zij is een echte ondeugd.  Binnenkort kom ik wel weer met een nieuwe opdate.

posted by Monique at 12:57 pm  

Bookmark This

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment


2006 - 2011 Content by Monique